Kappas, oli ihan unhoittunut jorista siitä kuinka ajokausi loppuu ja ja ja ja... juunou, perus ranteet auki itkua siitä ettei uskalla ajaa kesänakeilla loskassa :D

Edellinen päivätyö päättyi ja kaverin talli oli jossain hyötykäytössä, niinpä Rutkun kohtalona oli värjötellä pihalla. Tokihan kaverin pihassa oli se ilo että tuli startattua pariin otteeseen ettei akku tyhjene ja pysyy muutenkin virkeänä. Mittariin oli kellottunut 112465 mailia eli 27900 mailia itse köröteltyjä ajoja 44900 kilometriä. Ei paha. Neljässä ajokaudessa siis keskimäärin 11k kauteen, ei mitään mestarillisia lukemia, mutta tämmöselle köröttelijälle ihan kivasti.

Tänään koitti sitten se ilon ja onnen päivä kun ajokausi 2016 sitten starttasi. Kauden uutena ilona nyt viimeinkin aikuisille tehty modulaarikypärä merkkiä Caberg Sintesi ja kokoa XXXL kauan sitä on etsittykin, mutta viimein Moottoripyörämessuilla Nakkilan Pyörä ja Mopo minulle moisen päätti sopuisaan 200€ hintaan myydä. Olipas mukava vaikkakin vilpoisa kokemus köröttää ensimmäinen pari kilometriä, huoltoasemalle, leuka ylhäällä, kun tuo kypärä moisen luksuksen mahdollistaa.

Kahtotaas mitä hilpeää sitä tälle kaudelle keksitään