Heipparallaa hanipuppelit!

Kesä on hyvässä vauhdissa, ja ajokausi on ollut oikein mainio. Jännittävästi tukevammin kiinnittynyt taka-aski on alkanut osoittaa kokonsa varjopuolia, yhden kiinnityspisteen taktiikka katkaisi runkoputken, mutta onneksi kattava huoltoverkostoni palveli Otavassa, kiitos Japa! 45min varoajalla hitsattiin ja vahvistettiin väsähtänyt takakaaren kohta. Nyttemmin huoltoverkosto palveli Hangossa ja siellä mig-liimattiin pari lisätukea takatelineeseen ja niiden toiset päät runkopultin alle keskelle pyörää. Kiitokset Jari ja Kari. putket

Koska taakse entistä napakammin istunut aski alkoi aiheuttaa väsähtäneen oloisille etuiskareilleni vaikeuksia pitää etupyörä vakaana isommissa nopeuksissa ohjaillessa, piti alkaa funteeraamaan, onneksi Lennulla on suhteet kunnossa ja ymmärrystä korkeamman teknologian tarpeilleni, asioin toissapäivänä Kannon Romussa, ja poikien suosiollisella avustuksella päädyin varustamaan Rutkun rullakebabilla :) rullakebab tyylikkäästi etupäässä istuva 19kilon lyijyrulla, ei muuten ole keveyttä etupäässä enää.

Näin, kun kirjoittaessani tätä, on lähtöön retkelle enää tunteja, pitänee hehkutella vielä toteutunutta mailikertymää 25 000 mailia kasassa eli 40 233km tästä innostuneena päätin palkita Rutkun käärmeöljy-hoidolla, eli keväällä vaihdetun öljyn joukkoon RVS-litkua ja parin päivän ajelun jälkeen uudet öljyt, suodatin ja toinen purkki. Lisäksi Rutku sai viimeinkin uudet kaasu- ja ryyppy-vaijerit sekä toisen kierroksen uutta biltema-sytytysjohtoa tykötarpeineen. Suhteellisen luottavaisin mielin ajattelin lähteä kohti ulkomaiden iloja.