Oioi, mahtaisiko nyt viimeinkin käydä niin että tulee kokeiltua pääseekö rutkulla yli maan rajan myös ulospäin. Suunnittelupöydällä lepäilee pikkuinen viikon lenkki ajankohtaan elokuun loppu/syyskuun alku mutta palailenpa siihen sitten raportisti, ei nyt nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Sillävälin kertaillaanpa kuulumisia, Juhannuksen alla hurautin rutkulla palvelevaan rengaspuotiin eli Järvenpään Vianorille, siellä valitettavasti ei ollut hyllyssä Rutkuun kuuluvaa kottikärry-kaliberin etukummia joten nyt siinä on 110 orginaalin satasen tilalla, ja ajo-ominaisuudet sensuhteen oikein mallillaan. Ko. kioskin naapurissa on mitä mainioin lounaspaikka, jossa ehdin ravita kupuni mukavasti renkaanvaihdon aikana. Suosittelen oikein lämmöllä, molempia.

Tarakkapoksin jatkovirittely on hieman vaiheessa, kuten aina :) mutta selkeästi tuo uudistettu takatuki on jämäkkä. Sensijaan viimekesän diplomihanke penkin uusista pehmusteista meni reisille :( Uudet hienot superlonit menivät nolliin jo toisella kaudellaan, eli niiden käyttöön vahva ei. Tässä Gymnaestrada messuilla näin japanialaisten uuden huikean patjan, ja onnistuin anelemaan sopivan demopalan Breathair-patjaa, nyt satula tuntuu lähinnä hyvältä entisöidyltä joustinsohvalta, katsotaanpa kauanko tuo ilo kestää.

Forkit taas eivät tykänneet kevyttuotteista ja roiskivat uusista stefoista huolimatta pois kaiken 15W öljyn, onneksi hätä ei ole tämän näköinen kun 20W näyttäisi pääosin pysyvän sisällä, takaiskari taas vaikuttaa tulleensa tiensä päähän, ehkä siihen pitää alkaa miettimään uutta osaa ellei mitään patenttia tule mieleen.

Ja sitten siihen jompaakumpaa lukijaa kiinnostavaan asiaan :) mittarissa lukee nyt 108800 eli neljä kiloa nakuteltu reiluun kuukauteen, eihän se paljon ole mutta selkeesti enemmän kuin helmikuussa :D