Jahas, talvi meni, eikä sitä rutkua tullut rassattua ollenkaan niin paljoa kuin alunperin oli mielessä :(

Joulun kunniaksi käväisin tallissa aattona tarjoamassa Rutkulle joulupesun, ja siinä sivunmennen valuttelin jäähdytysnesteet ulos. Litkua oli selkeästi riittämiin, mutta en oikein saanut selvää, minkäköhän väristä se olisi alunperin ollut. Joukossa vajaa teelusikallinen mustaa tuhkaa, joten arvelin parhaimmaksi antaa sen valua kuiviin ja sitten huuhtoa läpi valutettavalla vedellä, josko siellä vielä jotain olisi. Rapia viikko sitten katsoin että eiköhän se jo kuivunut ole, ja menin lauantai-yön ratoksi talliin vaihtamaan rikkomani kaasukahvan ehjään, asentelemaan lämpökahvat ja kaatamaan uudet jäähdytysnesteet sisään. Voih kurjuutta, ilmeisesti Rutkun akku on vainaa, ei muuta kuin uusi uljas AGM akku tilaten. Akkupojat myivät 30Ah AGM akun ihan siedettävään reilun satasen hintaan, ja Matkahuolto sen kiikutti kiitettävän ripeästi kotiseudulle. Startti! Kuten kuvasta näkyy, kertyi ensimmäiselle ajokauden-nysälleni mittaa 5588 Mailia, eli pauttiarallaa 8995 kilometriä, katsotaanhan kuinka käy tällä kaudella kun avauslukema mittarissa on 90153 Mailia

Nyt on akku vaihdettu ja Rutku päässyt ulkoilemaan tallista. Ensimmäinen retki kohdistui turvallisesti lähialueelle, ja Nummelan Autogrillille Makkaraperunat

Renkaiden kunto ja ikä alkaa arvelluttaa, joten kliksuttelin tilaukseen setin uusia Metzeler Lasertech renkaita, joiden olettaisin olevan passelit Rutkun alle, josseivät ole, en tilaa niitä enää uudelleen :D Mutta äkkiseltään totesin verkko-ostamisen kustannustehokkaaksi, vielä kun rahtifirma osaisi tiensä hollannin ja saksan korpimailta tänne.