Dodi!

Täähän sujuu jo ihan kohtuudella, Rutkun mittariin kertynyt lukema on ohittanut jo molemmat otsikossa mainitut merkkipaalut ja matka taittuu oikein kivasti.

Ruuvailin toissapäivänä juhlan kunniaksi ohjaustankoon kiinni Kappan isohkon touring pleksin, joskin se tuntuu olevan hieman matalahko ainakin allekirjoittaneen kokoiselle huristelijalle, mutta silti, on se pirun paljon parempi kuin ei minkäänlaista pleksiä. Huoltotarpeita ei ole isommin tullut, mitä nyt takajarrun valokytkin taisi sanoa työsopimuksen irti, no saapa syyn harjoitella vielä enemmän etujarrulla jarruttelemista :) mutta alkuvaiheen pikkurempan jälkeen ei ole onnekseni *kopkop* ollut juurikaan syytä tarttua huoltovälineisiin, ainakaan vikojenkorjausmielessä.

Matkan varrella tosin tuli havaittua että Rutkun tuikku on valoteholtaan jätevedestä jäädytetyn lyhdyn luokkaa, eli lisää valoa piti keksimäni. Onneksi oli alennuskori-silmä auki kun kurkkasin Louisin nettikauppaan, sieltä saapui ilokseni pari lisävalo-combo lyhtyä, jotka näppärästi ajovalon alle sain viriteltyä, nyt on sumarit, ja lisäpitkät, kyllä meinaan näkee.

Seuraava etappi, lienee siinä kohtaa kun koneen läpi on mennyt enemmän rahaa kuin Rutkun hankintaan eli 5000 Mailin kohdalla tämän mystisen pisteen pitäisi olla jo takana, sitä siis odotellessa