Jaksoin viimeinkin kaivaa googlen latitudesta historiikin retkestäni. Le Route

Noin se matka meni, ensimmäisen päivän legi oli matka vasemman reunan alkupisteestä toiseen punaiseen pampulaan, Hampuriin.

Kömmähdyksiä näkyy dokumentissa kaksi, pieni värähdys länteen Calain pampulan vieressä kun harhailin jonnekin rannan kalastajaidyliin, ja essenin lähellä harhauduin vikasuuntaan, no onneksi Rutkussa oli kääntyvä etupyörä ja lähin ramppipari alle sadan kilometrin päässä, joten matka jatkui.

Jos nyt halutaan miettiä niin Calaissa käväisin shoppailuhelvetissä, jossa vietin tunnin. Sitten randomharhailu oikein kauniissa maalaisidyllissä lähes toinen tunti, en oikeastaan ole edes siitä harhailusta harmissani, nättiä lääniä oli. Seuraava merkittävä stoppi tulikin sitten Antwerpenissä jossa sikarien ihmeellinen maailma kiehtoi minua puolen tuntia. Kun yöllä saavuin hotellille, siinä yhden korvilla ja kömmein nukkumaan, oli lähdöstä kulunut noin 13 tuntia ja aika pilkulleen 600 Mailia, ja nyt kun karttaa ja pysäyksiä kaivelee, katosi turhaan harhailuun Eindhovenissa niinikään reilu puolentuntia, Eli voimme arvioida tehokkaaksi matka-ajaksi sen 10 tuntia.

Tämänhetkisen fiilikseni pohjalta, en suosittele tuota tahtia ilman tuulilasia, ainakaan DS kypärän kanssa :D mutta en hiukkaakaan ole harmissani vedosta suoraan hampuriin, pikemminkin voisin sanoa että Lontoosta voi yhdellä legillä pöristää suoraan Travemünden terminaalille ja huilia sitten laivalla, jos siltä tuntuu. Sensijaan tätä läpipaskaa Blogialustaa en suosittele yhtään kellekkään, siksi te molemmat tätä puolipakosta lukevat, ette juuri kuvia näe :(