Olinpa reipas!

Viikonloppuna räpsin muutaman kuvan, sirpaleisesta peilistä, ruosteisesta jousesta, puuttuvista katteista, väärästä lampusta ja nippusiteellä kiinnitetyistä sivupaloista. Lisäksi kirjailin simppelin sepitelmän miksei minua nähdäkseni tarvitsisi ruoskia yhtä kovaa kuin muita :)

Täyttelin tullin lomakkeet ja kasasin nipun britti MOT lappusia sekä V5C:n ja ajelin eilen reippaana poikana Tullin toimipaikkaan, lukeakseni etteivät he palvele kuin klo 10:00-14:00 arkipäivisin... Le FU... Ja vielä lisäksi seinällä lappu että tullimies haluaa nähdä huonokuntoisen ajoneuvon itse, ja kuvata myös. Enhän mä sinne ehdi millään 5vrk aikarajani puitteissa käymään :(

Tänään tuikkasin työnantajani monitoimikoneeseen 16 sivua paperia ja se sylkäisi .PDF dokkarin mailiini, tämän pistin eteenpäin helsingin kirjaamolle josta ystävällinen palvelija jo vastasikin

Autoveroilmoituksen voi hyvin jättää näinkin ja kaikki on ok. Kuvatkin on selkeitä ja hyviä, mutta jos syystä tai toisesta tarvitsemme pyörän näytille pyydämme sen erikseen. Eli asia on laitettu eteenpäin ja vireille. Päätös tulee postissa aikanaan. Tällähetkellä meillä on pitkät jonot ja päätöksen saaminen saattaa kestää lähemmäksi 3 kuukautta.

Nyt siis odottelemme jännityksellä millaisen rivin lotto-osasto moponi kohdalle raapii. Vastasin tietenkin viestiin kysymällä että passaako menopeliä yhtään yrittää ehostella, sen tullausarvon siitä nousematta, kysyy nimimerkki rikkeimet peilit on vähän huono juttu.

No jossei muuta, niin ainakin alkaneelle ajokaudelle on olemassa kulkuneuvo joka vaikuttaa edelleen kovin lupaavasti toimivalta peliltä, rock rock