Late check-out palkitsi, toinen päivä käynnistyi puoliltapäivin askien kiinnittelyllä ja laukun sidonnalla, josko tänään kokeilisi kuormaverkkoa, kun moista suositeltiin.

Suunta kohti Casa del habano Hamburgia, ja jo ekan korttelin jälkeen ystävällinen saksalainen huomautti kassini roikahtaneen... Tarinan opetus, verkot on hiuksille, ja kuormat kiinnitetään liinoilla. Kassi kyytiin ja räikkä lauloi, loppumatkalla ei ollut pelkoa kassin omasta tahdosta.

Semiruuhkainen hampuri tuli valloitettua ihan kivasti, ja sikaripuotiin löysin alle vartissa. Matkalla näin MiWuLan eli sikäläisen jättiläispienoismallilafkan, tuolla käyntiä oli suositeltu, no, ehkä jo ensikerralla. Puodin palvelu oli oikein mukavaa, ja matkaan kertyi muutama sikari, joista ensimmäinen piti aurinkoista päivää juhlistaakseen poltella pois heti, viereisellä, varjoisalla terdellä, jossa siirsin tuulensuojaan myös melko maittavan pihviaamiaisen:-)

Motoristina matka vei tietenkin Louis Gigastoreen, josta löytyi Rutkuun uudet peilit ja muutama muu semihyödyllinen pikkuesine, liikkeestä poistuttuani ajattelin josko suuntaisi travemündeen. Olihan matkaan arvioitu kesto lähes tunti. Meinasin ostaa tuolla legillä tilatut pikkusikarit, heikostippa kävi, mutta jotain sain toimitettua kuitenkin.

Juuri ennen travemündeä syttyi merkkivalo, ja edessä häämötti Shellin simpukka, aivan loistavaa! Ja paskat, minun puoleiseni kylmäasema oli suljettu :-( No onneksi löysin toisen huoltamon ja sen läheltä paikallisen puodin, josta budjettiratkaisu päivän iltapalalle.

Kymmenen edellä illalla päädyin motoristien nurkkaan check-in porttien luo Travemünden satamaan, rupattelua ympäriinsä ja visiitti sataman puotiin, lopulta puoli kahdentoista aikaan päästettiin motoristien kolonna hanhemnarssia "follow me" auton perässä laivaan.

Neitsytmatkalaisen sidontaharjoitus ei kestänyt sen pidempään kuin naapureidenkaan, ja viereisen K1600:n kuljettaja ei katsellut projektiani murhaavasti, joten uskoisin Rutkun odottavan uljaana pystyssä kun huomisaamuna jälleen kohtaamme.

Tähänkin kuvia jahka...