liikkuu

Matka jakautui suomalaistyyppisellä tasajaolla, ensimmäinen päivä toi Maidenheadista Folkestoneen josta junalla hurauttaen Calain kaupunkiin Ranskaan.

junassa Junassa ystävällinen kanssamotoristi ikuisti kuvaan Rutkun kuljettajineen.

Calaissa hetki siksakkia todeten ettei sikareita kylästä taida hevillä löytyä ja tovi shoppailua Euro Mallissa. Huoltamopysähdyksellä ystävällinen Norjalaismotoristi suositteli päivän tuulitilanteen valossa sisämaan reittiä, joten otin neuvosta vaarin.

Seuraava mainittava pysähdys oli sitten Mike's havana shop Antwerpenissä. Suosittelen matkaajille pysähdyspaikaksi, ystävällinen palvelu ja järkevähkössä hinnassa olevia havanan herkkuja suuren walkinin verran, eikä siinä, yläkerran polttotila houkutteli kovasti, tälläkertaa ei kuitenkaan aikataulu sallinut vaan sieltä kiireenvilkkaa kokeilemaan ehtisikö Eindhovenin sikaripuotiin kuudeksi, ei ehtinyt, niinpä samalla vitutuksella nokka kohti Saksaa.

Kaverin suositus oli että jos Shellin superbensalla ajelisin, ja kuinka ollakkaan, 7L merkkivalo syttyi juuri passelisti ennen väärän firman huoltamoa, joka vtun kerta. Autobaananeitsyys meni eikä ajelemissessa tuntunut, tuulilasin puutteen lisäksi, olevan mainittavaa ongelmaa, ja sekin vasta tuossa 120Mph kohdalla tuntui joko irrottavan miehen pyörästä tai pyörän tiestä, noh olihan se aika haipakkaa muutenkin, hitaampi parempi joten ei muuta kuin Hampuriin.

Hampurissa löysin kuin löysinkin kämäsen pikkuhotellin jossa voisi ottaa tovin unta, sainpa samaan rahaan vielä late-checkoutin. Illalla kun sain pyörän keskijalalle oli mittariin kertynyt maltillisen neitsytmatkan lukemat, 600 Mailia. Askien ollessa lukottomia, nappasin askit huoneeseen ja laitoin mopon lukkoon.

Loppukevennyksenä päivästä jätti hymyn kasvoille hollannin lahja lapsille, toveripuisto :D

toverei