Koska olen tunnettu viimetipan suorittaja, pyrin yleensä matkustaessani ennemminkin ennakoimaan ihan liian kanssa.

Tuossa iltapäivän ratoksi poikkesin ruumassa matkustavan kassini helsinki-vantaalle Finnairin baggage droppiin, mielestäni pakaasi komeassa 22,5kg painossaan on oikein mallikas suoritus, vaikka lukkopurkan virittelin lievällä improvisoinnilla, kun ei siinä oikein lukkopaikkaa ollut. Kassi lähdössä

Vielä viimehetken varmisteluna, kyllä, kypärä kelpaa käsimatkatavaraksi kassini lisäksi, aivan loistavaa! Nyt siis pitää pakata nörtteilyvälineistö matkaan mukaan, ja katsoa että esitäytetyt maahantuontilomakkeet, identifioimaton greencard sekä vakuutussopimus ovat hollilla, puhelimien latausjohdot, aurinkolasit, varakappale, ja kaverin ystävällisesti lainaama matkamallin humidoriMatkahumi

Matkan säläsaldo kasvoi kun sain ystävällisesti lainaan iPhöönin koska se on kuulemma hyvä kamera, joten kokeillaanpa miten matka sitten taittuu kun jättänen ihan oikealla näppiksellä varustetun ATK:n kotiin, ja se, jos mikä, on poikkeuksellinen tilanne. Tästä saattaa myös seurata Matkan varrelta kategorian postausten ilmestyminen vajailla ääkköstyksillä, pahoittelut siitä jos siinä silmä nyrjähtää.

Nyt lienee hyvä hetki sulkea tankkilaukku ja mennä ottamaan muutama tunti unta ennen puuhakasta puolipäivää toimistolla... Pikapäivityksiä matkan varrelta lienee seurattavissa twitterissä