Moottoripyöräily jos mikä, on kunnollista välineurheilua. Eikai siinä muukaan auta kun osallistua puuhaan?

Kuten todettua, varustus alkoi Shoei Hornet DS, DiamondWhitellä, ja siihen varmuuden vuoksi coolmax huppu sisälle. Ajorukkaset pitää tietenkin olla, niinpä niitä on yhdet ohuet nahkaiset ja yhdet pilkkihaalari-kaliberin Spyke Inuit hanskat.

Ajoasuhan löytyi Eurobikersin poistokasasta, mustat tietenkin, mitä nyt pöksyissä valkoisia raitoja tai jotain. Motoristeille suositeltu eskariliivi ei oikein tunnu omalta, joten hankin käsiini muutaman metrin Reflexiten GP340 Limeä jonka käsityönä sain ommeltua kiinni takkiin, melko näkyvin tuloksin

Heijastinta

Kun miehen jalka on kokoa 46, siro, on perusvalikoimasta saati sitten kaipaamastani huokeasta päästä, aikalailla turha kaivaa töppösiä, joten ajokenkien virkaa pääsevät hoitamaan Sievin Solid IN XL S3, talvimallin työkengät, joiden uskon kyllä selviävän tehtävästään mitä mainioimmin.

Tekniset alusasut kun olen jo toisaalla hyviksi havainnut, nappasin parit Lidlin motoristiversiot matkaan mukaan.

Tällaisella setillä sitä voisi alkuun ehkä päästäkin? No ei tietenkään! Kaveri ystävällisesti vinkkasi että pitkälle matkalle windstopper-kauluri on voittajan valinta, eli sellaista piti lähteä AllRightin ystävänmyyntipäivästä hakemaan!

VAARANTAVA VIRHE! Minun kaltaistani Sulo Viléniä ei saisi päästää lähellekkään notkuvia alehyllyjä. Sieltähän tarttui mukaan lepuuttaja, renkaanpaikkaus-setti, Dicen normaalikokoinen tankkilaukku magneeteilla, tumma visiiri kypärääni, pari vara-pinlockkia, kaksi kypärähuppua lisää (parin euron leluja, aattelin että voi olla hyvä pitää varalta mukana) lukkoketju sekä tietenkin kakkoskypärä :D Kakkospotta on kyllä jotain niin tyylikästä, että siitä vaadittu kiskurihinta ei kirpaissut yhtään.

Kukkahattu

Tämmöinen asenneasuste tarttui siis matkaan, kohtuullisella 10€ sijoituksella.